دارچین دارای خواص ضد التهابی، ضد باکتری، ضد ویروس، ضد انگلی و ضد عفونی کننده است بنابراین غذایی است که به پیشگیری و حتی درمان عفونت ها و التهابات فلور روده کمک می کند علاوه بر این، ترشحات معده را تحریک می کند.
بنابراین، دارچین تک نفره برای آرام کردن سوزش سر دل، مبارزه با مشکلات گوارشی و بیماری های روده (نفخ، اسهال، سوء هاضمه، حالت تهوع، استفراغ، ناراحتی معده و غیره) ایده آل است.
با توجه به اسهال های ویروسی یا باکتریایی، دارچین بسیار موثر است، دارچین را در برابر اسهال ببینید، به ویژه به دلیل عملکرد قوی ضد باکتریایی با طیف گسترده آن.
معادل یک فنجان آب را بجوشانید، پس از جوش آمدن، حرارت را متوقف کنید و یک قاشق چایخوری دارچین ساییده شده را به مدت 5 دقیقه با درب دم کنید. با کمی عسل شیرین کنید و بعد از هر وعده غذایی بنوشید.
اقدام علیه دیابت و کلسترول
این مطمئناً یکی از رایج ترین کاربردهای دارچین است، تأثیر آن بر قند خون و سطح کلسترول “بد” که در طب چینی و هندی به عنوان بخشی از درمان دیابت نوع 2 استفاده می شود.
عمل ضد استرس
دارچین خاصیت آرامش بخشی دارد و با طعم شیرینش می گویند آرامش بخش است بنابراین مصرف آن در مواقع استرس و اضطراب برای کمک به آرامش توصیه می شود.
معادل یک فنجان آب را بجوشانید، پس از جوش آمدن، حرارت را متوقف کنید و یک قاشق چایخوری دارچین ساییده شده را به مدت 5 دقیقه با درب دم کنید با کمی عسل شیرین کنید.
دارچین از میان خواص گرمکننده، خواص گوارشی، تأثیر آن بر قند خون و اثر سرکوبکننده اشتها، یکی از ادویههایی است که بیشتر در رژیم غذایی مورد استفاده قرار میگیرد.
اقدام بر بیماری های دژنراتیو و مغز
این یکی از آنتی اکسیدان ترین غذاهای موجود است که به دارچین اثر پیشگیرانه ای در برخی بیماری های دژنراتیو مانند پارکینسون یا بیماری آلزایمر می دهد.
به طور کلی برای مغز مفید است، سطح بنزوات سدیم را در مغز افزایش می دهد، که به ترمیم و حتی ایجاد نورون ها، تحریک فعالیت مغز، کمک به از بین بردن تنش عصبی کمک می کند. همه اینها باعث می شود دارچین یک تقویت کننده شناختی باشد.
دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.