با خوردن پسته خشک درجه یک می توانید رشد موهایتان را ده برابر کنید

پسته  به خصوص پسته خشک درجه یک از دیابت نوع دو جلوگیری می کند ، زیرا سرشار از املاح معدنی است.

علاوه بر این، فسفر موجود در آنها گلوکز را کنترل می کند و اسیدهای آمینه را تجزیه می کند.

پسته حاوی مس است که به جذب آهن کمک می کند و بنابراین برای مبارزه با کم خونی عالی است.

ویتامین B6، که در بالا ذکر شد، همچنین تولید میلین را تحریک می کند، ماده ای که بر تبادل اطلاعات بین رشته های عصبی مغز نظارت می کند. پسته استرس را کاهش می دهد و خلق و خو را خوب می کند .
به لطف محتوای امگا 3، امگا 6 و اسید فولیک، پسته در دوران بارداری بسیار عالی است زیرا به رشد صحیح جنین کمک می کند.

پسته یک ضد سرطان قوی به خصوص در مورد سرطان ریه، سینه و لوزالمعده محسوب می شود، زیرا سرشار از بتاکاروتن است.

پسته سرشار از سلنیوم، روی، لوتئین و ویتامین H است که از مو و پوست مراقبت می کند. از طرفی با روغن پسته با انجام ماساژهای سالم و بسیار مرطوب کننده با خشکی پوست مبارزه می شود.

جایی که پسته در ایتالیا تولید می شود
در ایتالیا دو نوع پسته وجود دارد که بسیار معروف است.

آنها پسته های برونته هستند، همانطور که قبلا ذکر شد، و پسته های استیلیانو ، در استان ماترا.

پسته برونته
پسته برونته شکلی مستطیل و کمی پهن دارد.

آنها همچنین دارای پوسته بنفش و چوبی و میوه ای هستند که به جای آن سبز زمردی است، زیرا سرشار از کلروفیل است.

طعم آنها شیرین و بسیار معطر است، به همین دلیل است که آنها را نمک یا برشته نمی کنند.

برای تأیید اینکه این پسته برونته واقعی است، باید دارای نام «Pistacchio verde di Bronte DOP» باشد که کیفیت و منشأ آن را تضمین می کند.