سیر ترشی فله به عنوان محبوب ترین محصول سال انتخاب شد

اگر سرکه و سیر ترشی فله و سس سویا را به خیار خرد شده اضافه کنید، می توانید آن را به عنوان یک میان وعده تند و با طراوت بچینید.

نکته اصلی این است که چند ساعت پس از خیساندن صبر کنید.

خیار که طعم قوی دارد به عنوان میان وعده با ساکه بهترین است.

در مورد ترشی فوری تهیه شده از تربچه دایکون و جلبک دریایی کامبو با سیر و سس سویا چطور، با استفاده از فلفل چیلی قرمز می توانید از تندی سیر و فلفل چیلی لذت ببرید.

پوست تربچه که معمولا دور ریخته می شود، می تواند با ترکیب آن با سیر و ترشی سس سویا به عنوان یک غذای مجلل دوباره متولد شود.

چطور بود پس از تهیه، می توان آن را تا یک سال در یخچال نگهداری کرد.

سبزیجات خوش طعمی که به غذاها طعم می بخشند و مکمل طعم هستند.

خرد کردن، رنده کردن یا خشک کردن مواد موجود در زنجبیل و سیر آنها را به مواد سالم تری تبدیل می کند.

مواد شیمیایی گیاهی مانند جینجرول در زنجبیل و آلیسین در سیر که مسئول بو و تندی هستند، برای سلامتی بسیار فعال هستند.

سیر

طیف وسیعی از اثرات، از تسکین سرما و افزایش استقامت تا بهبود کمی ناراحتی، تا پیشگیری از بیماری‌های مرتبط با سبک زندگی و سرطان را دارد.

فقط با خیساندن سیر خام در سس سویا درست می شود.

اگر آن را خوب ترشی کنید، تلخی سیر نرم می شود و خوردن آن راحت می شود.

اگر آن را به حال خود رها کنید، جوانه ها به راحتی ظاهر می شوند و به راحتی خشک می شوند و کپک می زنند، پس بیایید آن را به عنوان یک سبزی معمولی برای مدت طولانی نگه داریم.

وقتی سیر از سس سویا ترشی خارج شد، سس سویا بیشتری اضافه کنید تا ماندگاری بیشتری داشته باشد.

سیر به دلیل سلامت و استقامت خوبش معروف است.

سیر با توجه به اثربخشی بالایی که دارد، غذایی است که می‌خواهید در سفره روزانه خود به خوبی آن را بخورید.

آیا می توان آن را با سیر به عنوان نقش اصلی خورد؟

در واقع، نه تنها سیر را می توان به صورت کامل در سس سویا ترشی کرد، بلکه می توان آن را به روش های مختلفی با دستور العمل های ساده مایکروویو پخت.