فولاد کروم-مولیبدن-وانادیوم و یک پوشش فوق العاده سخت در اینجا ترکیب شدند.
فولاد سریعتر از روکش فرسوده می شود در انواع چاقو شکاری اما این کار تیغه را برای همیشه تیز نگه می دارد.
اگر تیز کردن را دوست ندارید، چاقوی عالی را اینجا پیدا خواهید کرد.
چاقوهای اروپایی بسیار مستحکم هستند و حتی با دست زدن به غیر حرفه ای به سرعت فرسوده نمی شوند.
از طرف دیگر، چاقوهای ژاپنی بسیار تیز هستند، اما همچنین حساس تر هستند
سنگ یا شیشه به عنوان پایه در اینجا ممنوع است و برش کمی تمرین می کند. هر دو چاقوی آشپزخانه مزایا و معایب خود را دارند – در نهایت این ترجیح شماست که تصمیم می گیرد.
با این چاقوی آشپزخانه میتوانید استخوانها را تمیز کنید، مرغها را جدا کنید، ماهیها را پوست بگیرید و تاندونها را جدا کنید.
تیغه باریک کنترل زیادی می دهد، مدل هایی با تیغه های انعطاف پذیر و سفت وجود دارد.
چاقوی ژامبون یک چاقوی گوشت جامد اما سبک است.
تیغه نازک و باریک کباب، گوشت و البته ژامبون را به بهترین برش ها برش می دهد. بنابراین میتوانید گوشت را به صورت خام یا پخته تقسیم کنید.
چاقوی آسیایی همه کاره است و می تواند برش داده و خرد کند – چه ماهی، گوشت، سبزیجات یا سبزی. همهجانبه دارای تیغهای پهن و نازکتر است که کاملاً نوکدار نیست.
از آنجایی که می توان از آن برای ماهی، گوشت و سبزیجات استفاده کرد، به آن «سه فضیلت» می گویند.
چاقوی سرآشپز چینی
این چاقوی آسیایی شبیه یک برش به نظر می رسد، اما مراقب باشید: برای خرد کردن استخوان مناسب نیست.
با این حال، می توانید به راحتی سبزی و سبزیجات را با آن برش دهید و خرد کنید.
در غذاهای سنتی چینی همه کاره است که برای بسیاری از مشاغل استفاده می شود.
این چاقوی آشپزخانه با هر دو دست استفاده می شود و می تواند گیاهان را در چند ثانیه خرد کند.