با استفاده از سماق قهوه ای موهایتان را روشن نمایید

سماق چیست که اخیراً در مورد آن زیاد شنیده می شود؟ این ادویه ای است که ممکن است برخی با نام دیگری به نام سماق شنیده باشند

در عمل، محبوبیت و استفاده از سماق قهوه ای در غذا به این دلیل است که این ادویه دارای خواص آنتی اکسیدانی عالی است.

از این گیاه که در خاورمیانه و همچنین در جنوب اروپا رایج است، از میوه ها برای به دست آوردن ادویه استفاده می شود.

آنها در دوره بین جولای و سپتامبر برداشت می شوند، زیرا مهم است که هنوز به بلوغ کامل خود نرسیده اند.

بعد از خشک شدن آنها را چرخ کرده و به این ترتیب سماق بدست می آید.

ترکیب شیمیایی سماق
سماق از فیبر، پروتئین، آب، خاکستر، کربوهیدرات، چربی و در نهایت اسانس تشکیل شده است، زیرا دارای بسیاری از موادی است که خواص درمانی بالایی دارد.

علاوه بر این، این ادویه دارای بسیاری از مواد معدنی مهم است: مس، پتاسیم، روی، آهن، فسفر، سدیم، کلسیم و در نهایت منیزیم.

یکی از امتیازات اصلی سماق، درصد جالب مواد آنتی اکسیدانی است که همانطور که می دانیم در برابر پیری سلول های بدن فواید و به طور کلی اثرات مفید زیادی بر سلامتی دارد.


سماق همانطور که دیدیم خواص و فواید بی شماری برای بدن به ارمغان می آورد.

پس بیایید برویم و به طور خاص ببینیم آنها چیست و چرا استفاده از این ادویه در رژیم غذایی مفید است.

ضدباکتری: موادی که در برگ ها و همچنین در اسانس و میوه ها یافت می شود، خاصیت ضد باکتریایی، ضد التهابی دارد و برای قارچ ها، تب و ادرار آور مفید است.

سیستم قلبی عروقی : آنچه از برگ ها استخراج می شود برای سیستم قلبی عروقی نیز مفید است.

گلیسمی: عصاره میوه دارای خواص کاهش قند خون است.

آنتی اکسیدان: همانطور که در بالا مشاهده شد، مهمترین و مرتبط ترین خاصیت سماق است.

برای درک اینکه ارزش آنتی اکسیدانی سماق چقدر بالا است، در نظر بگیرید که آن را با سیب مقایسه کنید، اما خواص آنتی اکسیدانی سماق 73 درصد قوی تر است.

علاوه بر این، این خواص به مبارزه با رادیکال های آزاد کمک می کند.

دیدگاه شما با موفقیت ثبت شد.

نظرتان را ثبت نمایید.

شماره همراه شما منتشر نخواهد شد.